Een correct ingevulde btw-aangifte indienen is geen sinecure. De complexiteit van de wetgeving is daar zeker niet vreemd aan. Zolang er geen uniforme Europese btw-aangifte wordt ingevoerd, ziet het er niet naar uit dat onze Belgische btw-aangifte snel zal vereenvoudigen.

Om te vermijden dat door het indienen van een foutief ingevulde btw-aangifte een controle wordt aangekondigd, en nog erger, boetes worden opgelegd, is het toch belangrijk dat men goed op de hoogte is van hoe de btw-aangifte moet worden ingevuld.

Tijdens dit webinar krijgt u een antwoord op de meestgestelde vragen over de btw-aangifte en uitleg over hoe u frequent voorkomende valkuilen kunt ontwijken.

Docent(en)

Gladys Cristiaensen

Gladys Cristiaensen is executive manager Tax & Legal bij KPMG Belastingconsulenten. Gladys heeft een ruime ervaring in btw-adviesverlening inzake Belgische en Europese btw-reglementering over o.a. geplande overnames, e-commerce, btw-vrijstellingen, transport en logistiek, onroerend goed, btw-statuut van overheids- en zorginstellingen, enz. Gladys is lid van de KPMG België-Nederland landendesk.

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Accreditatie:
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 1 uren
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 1 uren
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 1 uren (In aanvraag)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven