De btw-materie wijzigt snel en grondig. Een compacte update van de belangrijkste wijzigingen is geen overbodige luxe. Nieuwe btw-wijzigingen hebben immers een grote impact op uw dagelijkse werkdossiers en bijhorend klantenadvies.

Tijdens dit compact webinar (duurtijd: 1 uur) komen de meest relevante wijzigingen aan bod, zowel nationaal als Europees. Alle relevante nieuwigheden anno 2017/2018 worden duidelijk uiteengezet én becommentarieerd. U krijgt talrijke tips en aandachtspunten voor een optimaal rendement van uw advies aan klanten.

Dit webinar behandelt enerzijds de belangrijkste wijzigingen die in werking getreden zijn en zullen treden, en anderzijds een reeks van interessante administratieve beslissingen en circulaires, rulings, parlementaire vragen en rechtspraak die gepubliceerd werden.

Docent(en)

Samir Haouari

Director Indirect Tax KPMG

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Accreditatie:
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 1 uren
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 1 uren
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 1 uren
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven