Met welke boekhoudkundige en fiscale aspecten moet u rekening houden bij een (partiële) splitsing van een onderneming? Deze studienamiddag schept klaarheid.

U krijgt tips die onmiddellijk inzetbaar zijn in de praktijk. De docenten van dit seminarie hebben een jarenlange ervaring in deze complexe materie.

Wegens de beperkte deelnemersgroep krijgt u tijdens de sessie volop de kans om uw vragen over dit thema te stellen. U leert ook hoe collega's uit andere sectoren vraagstukken over deze problematiek aanpakken.

"

Boeiende snelcursus voor een moeilijke materie die toch gevat is, theoretische moeilijkheden blootlegt en tegelijk ook praktisch is.

"
Steven Stas, fiscalist, Colruyt Group Services

Docent(en)

Inge Van De Woesteyne

Inge Van De Woesteyne is hoofddocent bij de vakgroep Metajuridica, privaat- en ondernemingsrecht en doceert personenbelasting, vennootschapsbelasting en boekhoudrecht aan de UGent. Zij publiceerde reeds talrijke artikels over het thema reorganisatie van vennootschappen.

Jurgen Coessens

Jurgen Coessens is Director bij Deloitte Belastingconsulenten. Hij heeft een jarenlange praktische ervaring opgebouwd over diverse aspecten van vennootschapsreorganisaties. Jurgen heeft reeds talrijke artikels over het thema reorganisatie van vennootschappen gepubliceerd.

Praktische informatie

Prijs: 180 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Accreditatie:
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 3 uren (In aanvraag)
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 3 uren (In aanvraag)
  • OVB Orde van Vlaamse Balies, 3 punten (In aanvraag)
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 3 uren (In aanvraag)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Volgt u de volledige reeks 'Reorganisatie van vennootschappen', dan krijgt u 20% korting op het totaalbedrag.

Inschrijven