Wilt u alle elementen van het aanrijdingsformulier naar waarde leren kennen? Wilt u het onderscheid kennen tussen gemeenschappelijke en persoonlijke velden? Wilt u de waarde van de aan te kruisen vakken leren kennen, o.a. aan de hand van het RDR-beslissingsrooster? Dan is deze praktijkgerichte studienamiddag ideaal voor u.

Bestemd voor

Tussenpersonen in verzekeringen en hun personeel; schadebeheerders, PCP’ers; VVD’ers

Programma

 1. Gedetailleerde bespreking van alle vakken van het aanrijdingsformulier, zowel voorzijde als keerzijde
 2. Aandachtspunten bij het maken van een schets op het aanrijdingsformulier
 3. Overlopen van de elementen die onvoorwaardelijk tot verantwoordelijkheid leiden en de elementen die bevrijdend werken
 4. RDR conventie: overzicht van het beslissingsrooster
 5. Praktische toepassingen
  • Crash stickers
  • Oefeningen met gesimuleerde ongevallen

 

Een minimum aan kennis i.v.m. BA auto en enige kennis over het wegverkeer.

Docent(en)

d_00403
Luc Devlamynck

Luc Devlamynck was zelfstandig verzekeringsmakelaar van 1982 tot 2018. Hij is bij zijn opvolger Callens Verzekeringsgroep NV nog steeds actief bezig met het beroep. Hij is tevens geaccrediteerd opleidingsverstrekker. Luc is ook auteur van diverse cursussen. De opleidingen van Luc zijn gebaseerd op zijn eigen ervaring als makelaar en uiteraard getoetst aan de correcte wettelijke bepalingen. Veel toepassingen uit zijn opleidingen zijn gebaseerd op talrijke adviezen die collega’s van hem kregen. Als specialist brandverzekeringen is hij reeds vele jaren voorzitter van de technische commissie brand bij FVF. Hij is een van de oprichters van het makelaarscollectief S-team.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 190 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Documentatie:

U ontvangt een kopie van de slides en de notities i.v.m. de conventie, alsook de tekst van de Assuralia Conventie.

Accreditatie:
 • FSMA-NL Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten-verzekeringen, 4 punten
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data