Deze opleiding is bestemd voor personen die al een erkenning hebben als financiële dienstverlener en zich willen bekwamen in spaar- en beleggingsverzekeringen. U krijgt een helder overzicht van alle bestaande spaar- en beleggingsverzekeringen, zonder de klassieke producten te vergeten. Verder richt deze opleiding zich tot personen die zich voorbereiden om het examen voor Certassur af te leggen.

Sinds 1 januari 2015 hoeft u eigenlijk geen opleiding meer te volgen, maar u moet wel slagen in het examen “Eindtermen leven particulieren en leven niet-particulieren” dat u aflegt bij een erkend examencentrum, zoals Certassur. Slaagt u de eerste keer niet, dan moet u minstens 2 maanden wachten om een nieuwe poging te wagen. Vergroot daarom uw kansen om onmiddellijk te slagen en volg deze opleiding!

Bestemd voor

De doelgroep van deze opleiding is tweeledig. In de eerste plaats richt de opleiding zich tot personen die zich voorbereiden om het examen eindtermen leven af te leggen. In de tweede plaats is ze ook bedoeld voor verzekeringsmakelaars die zich willen bijscholen in Leven.

"

Leerstof op een aangename manier gepresenteerd.

"
Vincent Van Kerckhove, Zaakvoerder, Kantoor Van Kerckhove
"

Het volledig gamma levensverzekeringen wordt uitgediept (ook de "klassieke" producten die niet meer aangeboden worden maar nog steeds van toepassing zijn). Dit is handig voor mensen die later in het vak stappen.

"
Sarah Eeckhoudt, -, Nuytten Verzekeringen
"

In korte tijd wordt een omvangrijke materie duidelijk uitgelegd.

"
Jos Delbaere, Verzekeringsadviseur, DELA
"

Top! De docent heeft een excellente kennis van zaken.

"
Yves Callebert, Teamleader West- en Oost-Vlaanderen, DELA
"

De docent geeft perfect uitleg met af en toe wat humor.

"
Florentine Moyersoon, Adviseur, DELA Verzekeringen

Programma

Ze omvat:

  • De presentatie: Klassieke producten | Universal life-producten | Beleggingsverzekeringen | De fiscaliteit (noties die verder uitgewerkt worden tijdens de Grondige fiscale opleiding met Lieven Van Belleghem)
  • Aangevuld met een reeks praktische tips
  • Een proefexamen

Docent(en)

cr-00067034
Carl Wtterwulghe

Carl Wtterwulghe heeft ruim 40 jaar ervaring in de verzekeringswereld (o.m. bij Union Fenix Espagnol, Royale Belge, AXA en Delta Lloyd Life). Hij was actief lid van de commissie distributie en de werkgroepen MIFID bij Assuralia en bouwde zo een aanzienlijke kennis op over AssurMiFID en de uitwerking hiervan.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 236 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Accreditatie:
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 7 uren (In aanvraag)
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 7 uren
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 7 uren
  • FSMA-NL Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten-verzekeringen, 7 punten
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data