Ontdek onze opleidingen voor de bank- en verzekeringssector, gedoceerd door topexperten met een jarenlange praktijkervaring: Lieven Van Belleghem, Pieter Debbaut, Benny De Cauwer, Paul Roels, Jo Stremersch, Yves Verdingh, Nathalie Labeeuw, Liesbeth Franck, Carl Wtterwulghe en Luc Devlamynck.

BESTSELLER: Update Fiscaliteit 2019

Uw jaarlijkse afspraak met Lieven Van Belleghem voor een zeer grondige update in personenbelasting en verzekeringen

Bespreking van de nieuwe belastingaangifte 2019 en alle fiscale nieuwigheden van de federale én Vlaamse regering m.b.t. de aanslagjaren 2019 en 2020, van belang voor bank, verzekering en kredietbemiddeling.

De volgende topics komen o.m. aan bod:

  • alle belangrijke en nieuwe rubrieken van de aangifte 2019 (o.m. met het oog op een correcte aangifte van de betalingen voor (woon)kredieten en levensverzekeringen)
  • het nieuwe “vrij aanvullend pensioen voor werknemers”
  • een herhaling van de belangrijkste regels inzake de woonbonus
  • de essentie van de (nieuwe) wetgeving inzake het erf- en huwelijksvermogensrecht (na de 2e hervormingswet van eind 2018), met o.m. de impact op de levensverzekeringen (en met een bespreking van de recente Vlabel-standpunten inzake erfbelasting en levensverzekering).

Bijblijven, ook na uw opleiding

Assuropolis: Online databank

Uw expertise over verzekeringen nog verder uitbreiden? Een actuele informatiebron helpt om bij te blijven in uw vakgebied.

Verzekeringen is een snel bewegende sector. Heeft u ook nood aan een helder referentiepunt waar u met uw vragen en de vragen van uw cliënten terecht kunt?

Reken op Assuropolis. U vindt er complete informatie en expertise over de verzekeringstakken Auto, Leven en Niet-leven en het laatste nieuws uit de sector.